The Company | Products | Offers | Services | Software | News | Gallery | ContactHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearΕλληνικά
Navigation
Gallery
Installations
Exhibitions
Search

 
Total Visitors
Unique Visitors
40886
Total Visits
Hits
848738
Log-in
Username

Password

Home : Gallery

 

Please choose one of the following categories.

 

Installations
Exhibitions
Slide Show
Decor Image
News
Γαλλία: Φθηνότερα τα μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό

Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να καταστήσει τα μπουκάλια που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πλαστικό λιγότερο ακριβά από αυτά από νέο πλαστικό, ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την εντατικοποίηση του κανονιστικού πλαισίου σχετικά με τη χρήση πλαστικών. Άλλες πτυχές του σχεδίου περιλαμβάνουν την αύξηση των φόρων στους χώρους υγειονομικής ταφής και τη μείωση του φόρου προστιθέμενης αξίας στις δραστηριότητες ανακύκλωσης.

Βραζιλία: Απαγόρευση της χρήσης γλυφοσάτης

Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Βραζιλία διέταξε την απαγόρευση των προϊόντων που περιέχουν το χημικό γλυφοσάτη, έως ότου η κυβέρνηση επανεξετάσει την τοξικολογική του σύνθεση.  

Δομινίκα: Ιστορική δέσμευση για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης

Πολλές χώρες έχουν επιβάλει αυστηρότερους κανονισμούς για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης, όπως ειδικές ετικέτες και φόρους για τα πλαστικά, αλλά το νησιωτικό κράτος της Δομινίκας (Ντομίνικα) θέτει τώρα το παράδειγμα, ανακοινώνοντας ότι θα απαγορεύσει εντελώς τα κοινά πλαστικά έως το 2019.

Η υψηλότερη θερμοκρασία ωκεανών εδώ και έναν αιώνα καταγράφηκε στην Καλιφόρνια

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας Σκριπς κατέγραψαν την υψηλότερη θερμοκρασία της επιφάνειας της θάλασσας εδώ και περισσότερο από εκατό χρόνια, κοντά σε μια προβλήτα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.Το Ινστιτούτο, το οποίο συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις θερμοκρασίες της θάλασσας στη συγκεκριμένη αποβάθρα από το 1916. Το επίπεδο του 2018 ξεπέρασε το ρεκόρ του 1931 κατά 0,2 βαθμούς και άγγιξε τους 25,89 βαθμούς Κελσίου.

Μάνη: Εντοπισμός νεκρής χελώνας καρέτα- καρέτα

Μία χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες σήμερα στην παραλία Χάνι, στην Παγανέα Δήμου Ανατολικής Μάνης.

ΗΠΑ: Διακανονισμός για τη μεγαλύτερη διαρροή μεθανίου στην ιστορία

Μια μεγάλη εταιρεία παροχής ενέργειας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ συμφώνησε να πληρώσει σχεδόν 120 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για μια τεράστια διαρροή μεθανίου που ανάγκασε χιλιάδες άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους το 2015.  

Η Νέα Ζηλανδία προστίθεται στις χώρες που απαγορεύουν τις πλαστικές σακούλες μίας χρήσης

Η Νέα Ζηλανδία θα απαγορεύσει τις πλαστικές σακούλες αγορών μίας χρήσης από το επόμενο έτος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η κυβέρνηση.

Η αιχμαλωσία των ελεφάντων μειώνει το προσδόκιμο ζωής τους έως και κατά επτά χρόνια

Η αιχμαλωσία ενός ελέφαντα από την άγρια φύση μειώνει τη διάρκεια ζωής του κατά αρκετά χρόνια, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.  

Κένυα: Νεκροί 12 μαύροι ρινόκεροι

Η Υπηρεσία Άγριας Ζωής της Κένυας (KWS) ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ότι λαθροκυνηγοί σκότωσαν ένα 12χρονο αρσενικό μαύρο ρινόκερο στον Εθνικό Δρυμό της λίμνης Νακούρου. Ο θάνατος ακολουθεί την καταστροφική απόπειρα μετακίνησης μίας ομάδας από αυτά τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα.

Η κλιματική αλλαγή απειλεί να αλλοιώσει τη γεύση της σαμπάνιας

Οι μεταβολές της θερμοκρασίας και η διατάραξη της εναλλαγής των εποχών έχουν γίνει όλο και πιο ακραίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, γεγονός που επηρεάζει την παραγωγή σταφυλιών σε περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης περιοχής της Καμπανίας στη βορειοανατολική Γαλλία.   


        

© 2018 - ARESTI Power Ltd.

56 Charilaou Trikoupi Str,14574 Rodopoli,Attica (Athens),Greece Tel: +30 210 8150744, Fax: +30 210 8150598,e-mail: info@arestipower.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Protocol Online Marketing