The Company | Products | Offers | Services | Software | News | Gallery | ContactHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearΕλληνικά
Navigation
Products
Wind Turbines
PV Cells and Modules
Grid Inverters
Stand Alone Inverters
Inverters / Chargers (Stand alone)
Chargers
Charge Controllers
Monitoring Systems
Batteries and Accessories
PV lamps
LED lamps
Fixed mounting systems & Sun-trackers
Solar Pump Inverters
Test and Measurement Equipment
Cables and Connectors
Heat Pumps
Solar Systems
Search

 
Total Visitors
Unique Visitors
41492
Total Visits
Hits
886735
Log-in
Username

Password

Home : Products : Solar Pump Inverters

 

ARGY Solar Pump Inverter 0.75 - 15 kWARGY Solar Pump Inverter 0.75 - 15 kW (more info)
ARGY Solar Pump Inverters from 0.75 to 15 kW 
New
ARGY Solar Pump Inverter 18 - 30 kWARGY Solar Pump Inverter 18 - 30 kW (more info)
ARGY Solar Pump Inverter from 18 to 30 kW 
New
 ARGY Solar Pump Inverter 37 - 100 kW ARGY Solar Pump Inverter 37 - 100 kW (more info)
ARGY Solar Pump Inverter from 37 to 100 kW 
New
Slide Show
Decor Image
News
Greenpeace: Επιδείνωση του νέφους στην Κίνα λόγω κυβερνητικής χαλαρότητας

Το νέφος στη βόρεια Κίνα επιδεινώθηκε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την Greenpeace, καθώς η κυβέρνηση χαλαρώνει τον ρυθμό των ελέγχων της ποιότητας του αέρα σε μια εποχή που η οικονομία επιβραδύνεται.

Η κλιματική αλλαγή επιδεινώνει την παγκόσμια προσφυγική κρίση

Μόνο το 2017, σχεδόν 19 εκατομμύρια νέες εσωτερικές μετακινήσεις καταγράφηκαν σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως, προκαλούμενες κυρίως από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως οι πλημμύρες και οι τροπικοί κυκλώνες, σύμφωνα με το Κέντρο Παρακολούθησης Εσωτερικών Μετακινήσεων. Αυτός ο αριθμός είναι υψηλότερος από αυτούς που εκτοπίστηκαν λόγω ένοπλης σύγκρουσης τον ίδιο χρόνο, και η κλιματική αλλαγή ολοένα και επιδεινώνει πολλά από αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Το 90,5% του πλαστικού δεν ανακυκλώνεται

Η αυξανόμενη κρίση της συσσώρευσης πλαστικών απορριμμάτων οδήγησε τη Βρετανική Βασιλική Στατιστική Εταιρεία να επιλέξει το 90,5%, δηλαδή το ποσοστό των πλαστικών απορριμμάτων που δεν έχει ανακυκλωθεί ποτέ, ως το διεθνές στατιστικό στοιχείο της χρονιάς που λήγει σε λίγες ημέρες.

Δ. Αθηναίων: Για κομποστοποίηση πέντε τόνοι φρούτων και λαχανικών από λαϊκές αγορές

Για κομποστοποίηση στέλνει καθημερινά ο δήμος Αθηναίων πέντε τόνους φρούτων και λαχανικών που συλλέγονται από τις λαϊκές αγορές.

Αρκτική: Δραματική μείωση του πληθυσμού ταράνδων λόγω κλιματικής αλλαγής

Πρόσφατη έκθεση από την Αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) αποκάλυψε ότι οι πληθυσμοί άγριων ταράνδων στην Αρκτική έχουν συρρικνωθεί κατά περισσότερο από 50% τις τελευταίες δύο δεκαετίες. 

Καλιφόρνια: Όλα τα αστικά λεωφορεία θα είναι ηλεκτρικά έως το 2040

Η Καλιφόρνια έγινε η πρώτη αμερικανική πολιτεία που υποχρεώνει τους οργανισμούς μαζικής μεταφοράς να αγοράζουν μόνο ηλεκτρικά λεωφορεία από το 2029. Ο ίδιος νόμος προβλέπει ότι τα δρομολόγια δημόσιας συγκοινωνίας θα πρέπει να εκπληρώνονται μόνο από ηλεκτρικά λεωφορεία μέχρι το 2040.  

Περού: Διαρροή 8.000 βαρελιών αργού πετρελαίου στον Αμαζόνιο

Περίπου 8.000 βαρέλια αργού πετρελαίου έχουν διαρρεύσει στον Αμαζόνιο, και η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petroperu υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη επειδή μέλη της τοπικής κοινότητας αυτοχθόνων έκοψαν τον αγωγό.   

Παράνομα χρυσωρυχεία καταστρέφουν το τροπικό δάσος του Αμαζονίου

Η αύξηση της παράνομης εξόρυξης χρυσού στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα με αρνητικές επιδράσεις στο πολύτιμο οικοσύστημα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Συμφωνία Παρισιού: «Ναι» είπαν 200 χώρες για το κλίμα

Τα εργαλεία που θα δώσουν ζωή στη συμφωνία του Παρισιού, έδωσε η διεθνής κοινότητα, χωρίς όμως να αναλάβει δεσμεύσεις για πιο φιλόδοξους στόχους ή για ταχύτερη δράση κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, παρά τα σήματα συναγερμού και τις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την Γη.

Αστάθεια στην τιμή του πετρελαίου μετά τη συμφωνία ΟΠΕΚ - Ρωσίας

Ο Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών, γνωστός ως ΟΠΕΚ, και η Ρωσία, συμφώνησαν στη Βιέννη πριν λίγες μέρες να περιορίσουν την παραγωγή πετρελαίου κατά 1,2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, σε σύγκριση με τα επίπεδα του Οκτωβρίου.


        

© 2018 - ARESTI Power Ltd.

56 Charilaou Trikoupi Str,14574 Rodopoli,Attica (Athens),Greece Tel: +30 210 8150744, Fax: +30 210 8150598,e-mail: info@arestipower.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Protocol Online Marketing